’40! Vind je dat niet erg?’

‘Ik werd deze zomer dus 40. En nee, ik vind dat helemaal niet erg. Ik ben blij dat ik 40 bén!’

Martine uit Vleuten is Stress en Burn-out coach en Wandelcoach. Daarnaast geeft ze trainingen op het gebied van work-life-balance en blogt ze regelmatig voor het Leidsche Rijn Magazine.

‘Ik heb vaker gedacht deze leeftijd niet te zullen halen. En nu ben ik het dan toch. Gezond en wel. Alhoewel, mijn gezondheid is geen vanzelfsprekendheid. Na een verleden met kanker, een auto-immuunziekte, longembolie, nogmaals chemo voor een beenmergaandoening en een afweerstoornis, is gezondheid voor mij in een ander daglicht komen te staan.

Gezondheid is mijn kostbaarste bezit. Het grootste cadeau wat ik in mijn leven kan krijgen. Sommige klachten, zoals vermoeidheid, horen inmiddels bij mij. Ik moet ermee leven. En dus geniet ik van wat er wél is, iedere dag. Ik haal alles uit het leven en doe waar ik blij van word.

Ik kijk terug op 40 mooie jaren, met alles wat daarbij hoort. Ik ben trots op mezelf dat ik sta waar ik nu sta. En mijn missie anderen te inspireren en te helpen aan een betere balans, zet ik voort. Tegenslagen horen bij het leven, hoe je ermee om gaat is een keuze.

Vier het leven, pluk de dag en koester wat je hebt!’ 

Heb je stress-, burn-out of lichamelijk klachten en wil je ervaren wat coaching voor jou kan betekenen? Mail voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.