Coaching

Niets is zo vervelend als het gevoel te hebben constant achter de feiten aan te lopen. Je wilt graag, maar het is je tot nu toe niet gelukt. Het kost je veel energie, maar levert je (te) weinig op. Daar gaan we verandering in brengen. Met mijn kennis en ervaring ondersteun ik jou op weg naar meer geluk. Ben je er klaar voor? Dan is dit het moment. Kom weer tot bloei!

Werkwijze

We starten met een (online) intake van 30-45 min. en is geheel vrijblijvend. Jij beslist na de intake of je verder wilt gaan met het traject. Besluit je van niet, geen probleem, daar zijn geen kosten aan verbonden.

Na de intake vul je een aantal vragenlijsten in en starten we met de eerste sessie. Een sessie duurt 60-90 min. Het aantal sessies is afhankelijk van de gestelde doelen.

Investering: € 90,- per uur (vrijgesteld van BTW)

Voor bedrijven: prijs op aanvraagVergoedingen

Er zijn verschillende manieren om de kosten voor coaching (gedeeltelijk) vergoed te krijgen:

  • Via de werkgever
    Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget of persoonlijk ontwikkelbudget per medewerker. Informeer daarvoor bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.
  • Via de Arbo-dienst van je bedrijf
    Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts / Arbo-dienst vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.  Bijvoorbeeld ter voorkoming van langdurig ziekteverzuim.
  • Via de belasting
    Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten onder bepaalde voorwaarden als scholingskosten aftrekken (in ieder geval tot eind 2021). Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

Dit zeggen anderen…

“Eerder had ik binnen de hulpverlening vaker het gevoel dat mensen mijn vermoeidheidsklachten niet serieus namen. De ervaringsdeskundigheid zorgde ervoor dat ik me begrepen voelde, waardoor we snel naar de kern van het probleem konden gaan. Ik heb de coaching als zeer helpend en waardevol ervaren.”

Laura, 24 jaar

“Ik heb het gevoel gehad dat ik door de coach van binnenuit werd begrepen en dat het tegelijkertijd toch mijn proces was.”

Annette Dubois – van Hoorn, 59 jaar

“Fijn om met iemand te kunnen sparren en steun, herkenning en erkenning te ervaren.”

Saskia, 38 jaar

Jarenlang ervaring en kennis van veel verschillende disciplines’