Over mij


Mijn naam is Martine Deinum. Ik woon samen met mijn vriend en onze twee zoons in Vleuten. Vanuit de wens om mijn professionele achtergrond en ervaringsdeskundigheid samen in te zetten, ben ik de uitdaging aangegaan om voor mezelf te beginnen.


Optimist & levensgenieter

In 2005 behaalde ik mijn bachelor Social Work (Maatschappelijk Werk en Dienstverlening). Daarna heb ik 10 jaar in de (jeugd)hulpverlening gewerkt.

Gedurende mijn leven zijn er regelmatig periodes van ziekte en klachten geweest, van kanker tot chronische klachten.

Om mijn ervaringsdeskundigheid professioneel in te zetten heb ik in 2018 een certificeringsprogramma gevolgd. Ik ben ervaringsdeskundige coach bij de ITP patiëntenvereniging Nederland. Tevens ben ik gecertificeerd lifecoach, wandelcoach en (bijna) gecertificeerd stress- en burn-out coach. Naast coaching geef ik trainingen op het gebied van work-life balance. Meer informatie hierover is te vinden op www.work-life-balance.nl. Als hobby schrijf ik blogs voor het Leidsche Rijn Magazine.

Alle ervaringen hebben mij gemaakt tot wie ik ben. Ik sta positief in het leven, geniet van het leven en houd van een uitdaging. Ik ben nieuwsgierig en voel me snel verbonden met mensen. Ik word blij als ik mensen zoals jij kan helpen om weer meer geluk te ervaren.

Missie: kom weer tot bloei

Met de coaching die ik bied, wil ik mensen tot bloei laten komen. Van overleven weer naar leven. De energie die gaat naar zorgen maken, omzetten in goed zorgen voor jezelf. Door eigen ervaringen in te zetten naast de kennis die ik heb, kan ik gemakkelijker aansluiten bij wat jij nodig hebt. Ik inspireer je het beste uit jezelf te halen. Doen waar je écht gelukkig van wordt. Keuzes maken waar je blij van wordt. Zodat je na coaching het gevoel terug hebt, dat je zelf aan het stuur staat in je leven. Wil jij dit ook? Neem dan contact op.


Ja, ik wil gratis kennismaken