Over mij


Mijn naam is Martine Deinum. Ik woon samen met mijn vriend en onze twee zoons in Hellerup (dichtbij Kopenhagen).

Sinds 2019 werk ik als zelfstandige en heb ik verschillende mensen geholpen om weer meer rust en balans te vinden in hun leven. Vaak gaat het over keuzes maken en je tijd en energie beter kunnen verdelen. Mijn levenservaring én werkervaring neem ik mee om jou zo goed mogelijk te begeleiden in je proces.


Optimist & levensgenieter

In 2005 behaalde ik mijn bachelor Social Work (Maatschappelijk Werk en Dienstverlening). Daarna heb ik 10 jaar in de (jeugd)hulpverlening gewerkt.

Gedurende mijn leven zijn er regelmatig periodes van ziekte en klachten geweest, van kanker tot chronische klachten. Ik heb hard moeten werken om te komen waar ik nu sta en weer een fijne balans te ervaren.

Om mijn ervaringsdeskundigheid professioneel in te zetten heb ik in 2018 een certificeringsprogramma gevolgd. Tevens ben ik gecertificeerd lifecoach, wandelcoach, stress en burn-out coach en vitaliteitscoach. Ik ben coach bij Work Life Balance – training & coaching. Als hobby schrijf ik blogs voor het Leidsche Rijn Magazine en columns voor de ITP Patiëntenvereniging Nederland.

Alle ervaringen hebben mij gemaakt tot wie ik ben. Ik sta positief in het leven, geniet van het leven en houd van een uitdaging. Ik ben nieuwsgierig en voel me snel verbonden met mensen. Van tegenslagen maak ik mijn kracht en help ik mensen zoals jij graag ‘back on track’.

Missie: kom weer tot bloei

Samen zorgen we ervoor dat jij weer tot bloei komt. Van overleven weer naar leven. De energie die gaat naar zorgen maken, omzetten in goed zorgen voor jezelf. Graag sluit ik aan bij jouw wensen en behoeften, omdat ik erin geloof dat jij zelf weet wat goed voor je is. Ik inspireer je het beste uit jezelf te halen. Doen waar je écht gelukkig van wordt. Keuzes maken waar je blij van wordt. Zodat je na coaching het gevoel terug hebt, dat je zelf aan het stuur staat in je leven. Wil jij dit ook? Neem dan contact op.

Ja, ik wil gratis kennismaken